Author Topic: blue screen  (Read 4029 times)

TT

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
blue screen
« on: March 17, 2015, 06:28:56 AM »
I have an trouble on OHC of kilobot.

OHC works successfully for a moment by the measures.
However, blue screen is displayed on the Windows 7
every time I connect the OHC to PC afterwards.

Could you give me an instruction?
ZMP told me that we may ship OHC to repair OHC.

I have tried the followings:

Confirmation and verify of the fuse of OHC
EXTENDED 0xFF
HIGH 0xD8
LOW 0xCE

Re-flash the OHC with the file controller.hex using AVR studio

Change of the using PC

Reinstallation of a driver and the software

Confirmation the jumper pin on the OHC to use the user manual


By the way, can we write in the firmware of kilobot
in Atmel AVRISP mkII? Is OHC only?

kteam

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 378
  • Karma: +7/-1
Re: blue screen
« Reply #1 on: March 18, 2015, 11:30:01 AM »
Hello,

if the OHC made a blue screen on every computer, how did you have verify the fuse and reflash the OHC?
Did the bluescreen appears when you run the KilobotController interface?

You can also use the AVRispMkII to flash the Kilobot, but it will be longer as you can do it only once at a time.

Best regards
K-Team

TT

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
Re: blue screen
« Reply #2 on: March 18, 2015, 12:05:42 PM »
Hi,Blue screen appears immediately after I have connected to the PC.

I  have verify the fuse and reflash the OHC as the KiloBot Controller says that the OHC is connected but no command is working.

the OHC was working normally,but blue screen appeared suddenly after one week.

Thank you for reply.

kteam

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 378
  • Karma: +7/-1
Re: blue screen
« Reply #3 on: April 02, 2015, 08:16:19 AM »
If the problem persist on every computer, please send back the OHC for repair.
Please contact K-Team for the return process.

Best regards